Friday, 7 October 2016

MYONLINESHOP - NORAHWAX ORGANIC HAIR REMOVAL

I am dena darwisy on Friday, October 07, 2016
Reaksi: 
0 hambur komen Pautan pada catatan ini

NORAH WAX ORGANIC HAIR REMOVAL


Are you ready for smooth & extremely clear free skin without unwanted hair In just 5 minutes?

Get NORAH now!! With tea tree oil, lemon extract and honey, will make your body smooth and fairer than before! 
NORAH is no.1 wax brand!


Norah 100% organic wax without any chemical ingredients that can remove your unwanted hair naturally in just 5 minute and suitable for all skin type & area of hair. Rm 40 only! 😍

Terdapat dua pilihan wax berbeza iaitu COLD WAX dan HOT WAX dengan harga dan keberkesanan yang sama hebat πŸ’ͺ Rm 80 sahaja! .

Norah, mengandungi Madu, 🐝Tea Tree Oil, dan ekstrak Lemon yang dapat melembutkan dan mencerahkan kulit anda disamping mencabut bulu anda dari akar dan TIDAK mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya. Jadi, sangat selamat untuk semua lapisan umur dan kulit ya. πŸ˜‰ .


KEISTIMEWAAN NORAH WAX πŸ‘
.
1️⃣ Menanggalkan bulu hingga akar.
2️⃣ Melambatkan proses pertumbuhan bulu.
3️⃣ Menjadikan kulit licin dan halus.
4️⃣ Menghilangkan kehitaman kesan bercukur.
.
BEWARE WITH FAKE NORAH!


TESTIMONI 








Perbezaan ketara sebelum dan selepas berNORAH😍
.
Nak berNORAH juga? WhatsApps 0198310845 sekarang untuk membuat pembelian anda. Cepat hanya beberapa jars sahaja lagi yang masih available !πŸ˜‹



PROJEKSTG : SHAKE ME | SHOM PRODUK | DAY 1

I am dena darwisy on Friday, October 07, 2016
Reaksi: 
0 hambur komen Pautan pada catatan ini
DAY 1 


hai... lama tak update blog ni.. well im back heee.. 
harini sis start nak minum produk keluar baru dari SHOM. 

yeayy~~ excited mak!! sejak  lepas bersalin 6 tahun lepas badan turun naik macam yoyo yaw heeheh.. produk kurus jangan cakap la.. bertingkek2.. dan dah pernah pegi pusat pelangsingan badan ahahah.. tp bukan salah pusat tu.. suma salah sis jg.. pegi tak pegi tak pegi.. duit pun melayang mcm tu saja..  kann membazir... jadi harini sis nak kenal kan product baru ni.. dan sis pun masih dalam percubaan.. baru nak cuba la. 30 hari ..( boleh keh?) so harini hari pertama sis nak start minum 
SHAKE ME. dan sis akan update 1 or 2 HARI perkembangan sis.. inshaallah.. 

Day 1 | Shake Me | 07.10.2016

BERAT : 80 KG

START : 7 OKTOBER 2016

END : 6 NOVEMBER 2016


di bawah ni sis serta serba sedikit tentang SHAKE ME.. SO CIKEDAUT!!



Program pengawalan berat badan bersama SHAKE ME! Soya Kurus ialah satu program jangka masa panjang dalam mencapai gaya hidup yang sihat. Ia merupakan gabungan tingkah laku dan amalan yang perlu untuk memastikan berat dan bentuk badan di tahap yang sihat dan ideal.


Keistimewaan program pengawalan berat badan bersama SHAKE ME! sangat berkesan kerana
Membantu membakar lemak yang berlebihan dan bukan sahaja menghilangkan berat badan disebabkan kehilangan air sahaja.


Plan diet yang praktikal dan mudah untuk diamalkan seharian: Tidak memerlukan pengiraan kalori makanan yang membebankan dan mengalakkan pengambilan semua jenis makanan mengikut keperluan piramid makanan.


Tiada tekanan: Hanya minum mengikut sukatan yang dinyatakan, dapat membekalkan tenaga dan rasa kenyang lebih lama.


Tiada kesan‘yo-yo’ dan kesan sampingan: Proses penurunan berat badan secara perlahan-lahan dan tidak akan menjadi “Rebound Weight Gain (Cepat turun berat badan, cepat naik berat badan semula)”


Tidak mempunyai bahan kimia yang terlarang yang menggugat kesihatan manusia: Sesuai untuk semua lapisan umur kecuali seseorang itu memang disahkan alah dengan kacang soya dan mengalami masalah buah pinggang.

Cukup mudah dan praktikal untuk kurus bersama SHAKE ME! Soya Kurus dalam masa 30 hari sahaja. Pengambilannya mengikut keperluan badan individu. Jika untuk amalan as healthy drink, cukup 1 sachet sehari, manakala bagi proses penurunan berat badan yang pantas digalakkan 3 sachet sehari.





SIAPA YANG BERMINAT BOLEH WA SIS 0198310845 KITA CUBA SAMA-SAMA OKEH


#ProjekSTG
#elitektbb






 

The Real Dena Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review