Friday, 7 October 2016

PROJEKSTG : SHAKE ME | SHOM PRODUK | DAY 1

I am dena darwisy on Friday, October 07, 2016
Reaksi: 
DAY 1 


hai... lama tak update blog ni.. well im back heee.. 
harini sis start nak minum produk keluar baru dari SHOM. 

yeayy~~ excited mak!! sejak  lepas bersalin 6 tahun lepas badan turun naik macam yoyo yaw heeheh.. produk kurus jangan cakap la.. bertingkek2.. dan dah pernah pegi pusat pelangsingan badan ahahah.. tp bukan salah pusat tu.. suma salah sis jg.. pegi tak pegi tak pegi.. duit pun melayang mcm tu saja..  kann membazir... jadi harini sis nak kenal kan product baru ni.. dan sis pun masih dalam percubaan.. baru nak cuba la. 30 hari ..( boleh keh?) so harini hari pertama sis nak start minum 
SHAKE ME. dan sis akan update 1 or 2 HARI perkembangan sis.. inshaallah.. 

Day 1 | Shake Me | 07.10.2016

BERAT : 80 KG

START : 7 OKTOBER 2016

END : 6 NOVEMBER 2016


di bawah ni sis serta serba sedikit tentang SHAKE ME.. SO CIKEDAUT!!



Program pengawalan berat badan bersama SHAKE ME! Soya Kurus ialah satu program jangka masa panjang dalam mencapai gaya hidup yang sihat. Ia merupakan gabungan tingkah laku dan amalan yang perlu untuk memastikan berat dan bentuk badan di tahap yang sihat dan ideal.


Keistimewaan program pengawalan berat badan bersama SHAKE ME! sangat berkesan kerana
Membantu membakar lemak yang berlebihan dan bukan sahaja menghilangkan berat badan disebabkan kehilangan air sahaja.


Plan diet yang praktikal dan mudah untuk diamalkan seharian: Tidak memerlukan pengiraan kalori makanan yang membebankan dan mengalakkan pengambilan semua jenis makanan mengikut keperluan piramid makanan.


Tiada tekanan: Hanya minum mengikut sukatan yang dinyatakan, dapat membekalkan tenaga dan rasa kenyang lebih lama.


Tiada kesan‘yo-yo’ dan kesan sampingan: Proses penurunan berat badan secara perlahan-lahan dan tidak akan menjadi “Rebound Weight Gain (Cepat turun berat badan, cepat naik berat badan semula)”


Tidak mempunyai bahan kimia yang terlarang yang menggugat kesihatan manusia: Sesuai untuk semua lapisan umur kecuali seseorang itu memang disahkan alah dengan kacang soya dan mengalami masalah buah pinggang.

Cukup mudah dan praktikal untuk kurus bersama SHAKE ME! Soya Kurus dalam masa 30 hari sahaja. Pengambilannya mengikut keperluan badan individu. Jika untuk amalan as healthy drink, cukup 1 sachet sehari, manakala bagi proses penurunan berat badan yang pantas digalakkan 3 sachet sehari.





SIAPA YANG BERMINAT BOLEH WA SIS 0198310845 KITA CUBA SAMA-SAMA OKEH


#ProjekSTG
#elitektbb






0 hambur komen:

Post a Comment

 

The Real Dena Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review