Wednesday, 3 June 2015

Welcome to Kota Kinabalu SABAH

I am dena darwisy on Wednesday, June 03, 2015
Reaksi: 



Selamat Datang / Welcome
HELLO JUN 2015

hi suma.. apa khbar blogger2... trimasssss sapa kepada kome2 yg sudi BlogWalking di Belog sy..
trimasss
 so ni sedikit cerita dan byk gmbr tuk tatapan semua... byk gmbar laut jek.. sbb pegi kk naik feri ekspress dari labuan .. pulang pun sama.. so x byk la gmbar keindahan kk byk pic keindahan air laut ja hahaahah .. ni tuk korang yaa... enjoiceeee
ni masa sampai kk .. snap2 sikit tempat ni kena panggil jesselton point

ni bot2 nak g pulau

tu dia org nak g pulau

jeti

sambil2 tgu boat boleh duduk2 santai tp jgn la time tghri.. panas woiii

ah ni pic masa nak balik snap2 

bot lagi

budak kecil teruja tgk bot

mama kita mau naik yg mana??

ada fish mama

lambatnya bot kita ni mama

uiyooo 

para pelancong yg nak bercuti di pulau
okehh suka takkk... haahh asyik2 gambar bot laut jak... wakaka okeh lain kali sy balik kk sy snap2 yg lain lg ya haahah
ni perjalanan selepas dari airpot heeheh

ini shopping complex baru IMAGO sy tak berkesempatan masuk sini lg.. masa tak cukup la
ni sup ikan tomyam fav saya.. ni mesti p kalau x p say rugi haahah

isi ikan kerapu / merah yummm

ihihhi ok itu saja update dari saya setakat ni.. nah share pic jak... k la bubyeee sumaaa

masa untuk pulang.. babai kk welcome labuan

xoxo 

0 hambur komen:

Post a Comment

 

The Real Dena Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review